Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen jag var sorliga som indiepop

Trodde inte att du var nått då, men jag gör det fan nu.
Men tro nu inte jag drömmer om villa, barn och titeln fru.
För vi tror inte på sagor som slutar lyckligt eller hur?
Om en prinsessa blek och mager som tar odjuret till slut.
För de fula tar de fula, det har fan alltid varit så.
Men jag står här mitt på skalan. Varken välskekt eller rå.
och jag siktar alltid högre, på det jag aldrig kommer få.
För det man har framför sig har då aldrig dugit för mig.
drar i det jag inte når. För jag är en såndär jävlig jobbig tjej.

Och tiderna som varit är just tider som har gått.
när vi mår som vi har mått och vi får det vi har fått.
Åh fan, rimmen börjar tralla som nån sorlig indiepop.




Övriga genrer av LejonLarm
Läst 1094 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-23 18:16



Bookmark and Share


  CakeOrDeath
När du skriver på det här sättet, det är då du är som allra bäst. Kärlek till den här texten.
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

LejonLarm
LejonLarm