Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dreaming.


Down Dark

Down dark, under the sleeping sea.
It drowns out all of the noise.
(I keep dreaming; I keep dreaming.)




Övriga genrer av insidetheheartmachine
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-17 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insidetheheartmachine
insidetheheartmachine