Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

jag känner äntligen
ett lugn
äntligen har jag
hitt hem

äntligen känner
jag mig trygg

äntligen får jag
älska

för du älskar mig
för den jag är
för du fyller
tomrummet
som jag
burit på

kärleken du ger
värmer mitt
frusna hjärta
känslan att
få känna sitt hjärta
är obeskrivlig

jag älskar morgon dagen
just för att du
finns där
och delar den med mig





Fri vers (Fri form) av 08-Ängel
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-17 02:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint...
2016-04-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbart fin kärlekstext!
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

08-Ängel
08-Ängel