Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shoppingrond i minnenas lager

När jag är ute och shoppar

i minnets butik

vill jag välja

de minnen

som gett mig

mest glädje

De andra

lägger jag tillbaka

De får ligga där

och damma

De går inte ens

att sälja på Tradera 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-17 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP