Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motgift

Det är livsviktigt

att ta motgift i tid

när livets alla virus

gör allt

för att sätta ner

motståndskraften

och livsviljan




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-17 10:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ja, käre vän
det är mycket
viktigt.
Väl skaldat och
påmint
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP