Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i denna iskalla värld...


Hypotermi

dömande viskningar,
misstänksamma blickar

iskalla maktgalningar,
så vi drabbas av
HYPOTERMI

men vi drömmer än om insikt att,
vi kan vandra fria

när skitarga alldagliga,
vill landa snart

i vår melodi

aldrig mer,
HYPOTERMI.......

släpp oss nu fri
släpp loss och flyg

aldrig mer,
HYPOTERMI.......




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-17 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl