Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett endaste ord


Hon spred ett ord
över skyn

Ett endaste ord som sträckte sej ut likt ett segel för vinden

slog och studsade som ett eko
mellan huskropparna,

sprang hon med bara fötter över ängen,

föll det ner likt ett svalkande regn
och svepte in i gluggarna i fönstren som stod på glänt

Sedan landade det så tyst och stilla på våra läppar
så att vi kunde viska det till varandra

ett endaste ord när vi satt i varandras stunder
ett endaste utan något frågetecken

utan någon som helst motreaktion




Prosa av Lars Gullberg
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-17 14:33



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Kan det sägas vackrare, utan att skriva det på näsan... bokmärker
2015-10-22

  överlevaren VIP
Väldigt bra och vackert skrivet!
2015-10-17

  KYREUS of Sweden
sagolikt
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg