Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen nätters himmel

Jag såg torget
förvandlas till kristallkronjuveler,



Och natten blev
ett glimrande skepp som lade ut



där i den mörkblå stjärnstoftsjön




där du löstes upp i vinden
och blåste runt som blodröda höstlöv,



dränkta i ett hav
av små änglaliknande fjärilsbarn.



Sedan drog jag för gardinen
som för att täcka över och bevara allt.



och höll igen andetaget
som för att låta dej
få andas ut först




Prosa av Lars Gullberg
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-17 19:09



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Tar mina andetag...magi!
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg