Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt i tak


Om man har högt i tak
finns även mer oskrivna lagar
skrivna

tapeterna

Öppna dörrarna
vädra ut

gör slut

sudden




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-17 19:24



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Bra skrivet!
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP