Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hugg mig

Ett ständigt sökande efter bevismaterial.
för allt du sa kan vara en lögn
vem vet vart du hugger här näst.
rysk roulette under dagtid
när blir vi fria
svaret är himlen o paradiset
en värld bortom vår egen
för vem kan hitta lyckan på jorden.
vänner är också konkurrenter
så se dig omkring
vi leker mördare och jag undrar
vem är ditt nästa offer

du slår inte den du älskar
ändå går vi sårade därifrån
för plötsligt är leken allvar
mördaren i bland oss
vi skrattar när blickarna möts men när lampan släcks
finns inga skratt att höra
när lampan tänds
är du inte kvar
Granskar mina fickor för kanske va de jag
vi måste överleva
alla nickar
de bara råkade bli du
som inte gjorde det.




Fri vers av maja.s
Läst 617 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-18 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maja.s
maja.s