Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Civilkurage

Makt är entydig

men

det är upp till

var och en

att förhålla sig

till den




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-18 15:01



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra och tänkvärd, väcker fler tankar än vid första anblick.
Att INTE förhålla sig till något är med ett förhållningssätt, som ändock kan inverka på ett obehagligt sätt och få förödande konsekvenser i vissa avseenden...

2015-10-24

    Sefarge VIP
Mycket insiktsfullt
förmedlat.
Kurage räcker
oftast bara till för en själv!
(egokurage)
inte till allas nytta!
2015-10-20

  Marita Ohlquist VIP
Civilkurage är en bristvara!
Bara att konstatera.
2015-10-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, en dos civilkurage skulle många behöva.
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP