Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad vill jag med detta ha sagt?


Idag utnyttjar jag

Idag utnyttjar jag mitt stödmedlemskap.
Idag utnyttjar jag dagen.
Den följer en rytm, som jag borde känna till, vid det här laget.
Söndag, det är en kyrkdag, mycket repetitioner.
Berätta för mig något nytt, som jag inte visste om.
Det skedde, jag berättades om ett skepp.
To stay onboard or to jump abroad?





Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger
Publicerad 2015-10-18 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim