Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsmarsch.

Det trummar i mitt huvud
och jag kan inte urskilja

om det är takten
till en himmelsk hymn

eller bara de ödestigra slagen
som spelas
på väg till avrättningen.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-19 19:35



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Jag ber, hoppas o tror...
att det är den himmelska
hymnen Du hör...!

Mycket dramatisk o ödesmättad
dikt!
2015-10-25

    Jim Friberg VIP
''How I wish you were here with me now''
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter