Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då faller ljuset




Idel rika gåvor
strömmar ner till oss
idel fullkomliga skänker
Jorden är vår gåva
solskenet och regnet
och den nya dagen
med nya möjligheter

Över en gärning i ren kärlek
faller glorian från Guds ansikte
och helar allt det brutna
Att bli rik på riktigt
är att röra vid själva livet
att se och lyssna
Gå så stilla och varligt
att bara Guds fotsteg hörs
Låta kärlekens under spira
i en ond och sargad värld
Då faller ljuset
Guds gloria




Fri vers av Maria T
Läst 571 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-18 20:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag vill att gud ingriper nu idag, tröttnat på satan.
2016-02-05

  mare VIP
Uppmuntrande ord!
2015-10-25

  Hanna Mari Wallin
Fint skrivet!
särskilt fastande jag för dessa hoppfulla rader:

"
Låta kärlekens under spira
i en ond och sargad värld
Då faller ljuset
Guds gloria"
2015-10-25

  M M Mannheim VIP
Mycket fint om den rikedom som det finns i tron på Gud!
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T