Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor låter sig inte tystas ner

Tilliten till media minskar i allt högre takt
som alltför länge hjärntvättat människor
en propaganda maskin utan dess like som
spottat ut flosker på löpande band...
agendan har & gör allt för att driva på
vinklar vrider vänder tvistar på det som ska stå
lögnen är en självklar medhjälpare
sanningen är hatad & motarbetas ständigt
då den träder fram på scen för att avslöja
då kommer det tjocka mörkläggnings skynket
men det blir svårare & svårare att göra detta
människor ser igenom falskhetens fasad
som hållit sitt grepp under lång lång tid!
sanningens röster ökar i styrka
volymen blir högre & högre & högre
modiga reser sig & säger i kör:
aldrig att vi låter oss förtryckas
med maktens skrämselord
vi kämpar för frihet
över hela vår jord!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-17 10:23



Bookmark and Share


    lydriket
Många människor ser den svenska demokraturen och kraven på minskad yttrandefrihet men väljer att inte säga ifrån pga rädsla för att förlora sina vänner som tänker och känner på samma sätt.

På kort tid håller Sverige nu på att försnilla den frihet och välfärd som generationer tidigare byggt i samförstånd och anletes svett.
2022-02-17

  Bibbi VIP
Som väl är börjar folk att vakna.
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP