Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe som faller i tiden

Gårdagens tårar föll i en sen ankomst,
inte kan jag i förskott ta ut rädslan för framtidstårar




Fri vers (Fri form) av Perina
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-20 00:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känsla
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina