Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer än rader.


En klump grädde i dagen

En klump grädde i kaffet behöver inte betyda att grädden är sur.
Så många ansamlingar löv som samlas utspridda på olika platser, och med olika beteckningar. Beteckningar såsom färger. Några impressionistiska, andra samlade som mattor, och nyköpta mattor har inga håligheter i sig.

Alla intryck under dagen.
Är det något som jag glömt?
Jag ska inte sluta skriva här, och det här är inget dagboksinlägg.
Men det är nog en antydan om att jag borde sluta skriva, men det gör jag inte.
Hjälte för sitt eget bästa?
Vet jag mitt eget bästa?






Fri vers av Mim
Läst 184 gånger
Publicerad 2015-10-20 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim