Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivarvänners anledningar


Det är så falskt kan jag tro!

Det är så falskt, kan jag tro.
Skrivarvänner.
I en stund som denna,
Skriver jag om alla som inte hör av sig, när de kallar sig skrivarvänner.
Man vill, inte hen vill, Man vill, att alla ska höra av sig genom datorn.
Det är enda sättet.
Det var det sätt som vi träffades på, genom nätet.
Kanske bryr de sig inte, för att för mycket att göra.
Eller att det förväntas att man ska ha så många vänner, så att kontaktflödet alltid går runt?
Är det falskt månde jag tro?
Är det värt ett utropstecken?




Bunden vers av Mim
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-20 17:04



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
I texten skapar och fångar Diktjaget, i inre dialog, förväntans besvikelse på respons.

I all enkel ärlighet, tror jag att det är fler med Diktjaget som känner, eller känt, och tänkt liknande tankar.

I all enkel ärlighet så tror jag att Egot inte alltid är av ondo, och stjälande, ty Egot föder även lyckliga band mellan andra då det behöver dem, som de behöver på samma vis - ett samtycke, som ger tillbaka.

Det är när Egot inte möts av förväntan, besvikelsen föds, ty givandet har inte blivit gödd tillbaka.

I all enkel ärlighet, tror jag att just svamlat för mig själv, om vad jag tänkt... så förlåt, men jag talade visst öppet.
2015-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Ibland orkar man bara inte.
Det har varit så att jag inte ens har orkat läsa mina skrivarvänners bidrag.
Inte alltid, men ibland.
Det kan ha att göra med olika saker man går igenom.
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim