Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Charmig katt


Kattens tumavtryck

Jag sitter och läser.
Du kommer till mig.
Du gnuggar din tand, måhända tandkött mot boken.
Det finns en samhörighet mellan från dig till mig,
Från mig till dig.
Jag förstår dig direkt, tar dig på orden.
Fastän dina ord smeker mot boken, som om du skulle smeka din kind mot mig.

Jag sitter och läser i ett rum avsides.
Ett rum som skulle vara ditt.
Du har hittat mig, allt ditt är inte mitt , och allt mitt; är ditt.
Allting jag undrar över nu, din lilla pälsboll, är; skadade du tandköttet ditt, när du drog den över boken?




Bunden vers av Mim
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-20 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim