Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övervakad

Lillebror ser mig
och storebror ser mig också
ingenstans kan jag gömma
mina händer och tankar
letar jag efter något
så blir jag själv hittad
önskar jag hjälp med något
står det redan en kö till räddning
nya önskningar triggas
och jag blir serverad
det är bara ett krux
det är inte jag som bestämmer
och det är inte jag som lever
det är regisserade impulser
som fyller ut mina kläder
agerar i mitt ställe
jag - ett samhällsspöke
tomt skal med trådar
är vad som är kvar av mig




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 212 gånger
Publicerad 2015-10-20 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3