Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just like in heaven





Vi ses på ditt moln
där allt är lätt

"Jag gillar dig"
Sa jag
Utan agenda
"Jag vill knulla Lisa" Svarade han
Med

Vi ses på ditt moln
där vi inte frågar
eller ger svar
Där du njuter av tystnaden
och jag
av att inte behöva lyssna

Vi ses på ditt moln
där vi är torra
fast det är uppenbart att det regnar
Men jag har aldrig varit den
som drunknar i mina känslor

"Vad synd att Sara inte är sexuellt attraherad av mig"
Säger han, besviken, över att bara ligga med mig

Vi ses på ditt moln
för där har jag överseende
med dina ord
Intalar jag mig
utförligt

Där bygger jag ett fort av kuddar
som för att försvara mig
mot oönskade önskningar
om mer

Försvarar mig med
att jag, minsann
också utnyttjar dig för din kropp!
Så det du säger förlorar mening
och inte kan såra

Vi ligger
på ditt moln

Och jag bäddar in mig i villfarelsen
om hur
lätt
det är att vara i en relation
utan verklig tyngd





Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-20 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij