Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKNAD (Ibland fattas det mig)


Du skulle kommit för länge sedan, det blev bestämt så efter en stormig natt. En storm som drog över mig, som inte gick att förutse. Det var ju kav lugnt till en början, och våren var ju på väg. Då förväntar man sig inga stormar. Men den kom ändå, och jag blev snart varse om vad som hänt. Det som inte fick hända. Det som nu följt mig sedan dess. Du var på väg tillsammans med mig under plågsamma veckor. Jag hade inget val. Förlåt mig om jag gjorde fel. Ville ha dig, men kunde inte. Det skulle bli än mer plågsamt. Men du återkommer ibland i mina tankar. Hur det kunde ha blivit. Vem du hade varit idag. Tiden har gått, nu är det för sent. Den sortens lycka som du skulle ha skänkt, den får jag aldrig ens nosa på.




Fri vers av Amari
Läst 510 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-10-21 11:37



Bookmark and Share


  Maud Louise
Gripande - blir berörd
2015-11-10

    ej medlem längre
Ärligt, sann, smärtsam, öppenhjärtig ... vad smärtan består av, det vet inte läsaren, men smärtan ... den känner läsaren.
2015-11-01

  Kozo
När tiden kommer ifatt, men aldrig kan återskapas. Bra.
2015-10-22

  Heikki Hellman
Ett ord är nog. Historia som jag har just läst, berör.
2015-10-21

  StinaJ VIP
Fint förmedlat om saknad och igenkänningsfaktorn är stor.

2015-10-21

    ej medlem längre
Jag tycker om hela texten, men faller pladask för ordvalet 'nosa'.
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari