Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Där Ska Skåpet Stå!

bestämd att ta tag i
allt som återstår
för det äkta jaget
börjar jag återfå

säkrar granaten
nöjd att åter gå
på stigen som är magisk
berör till en tår

livet har varit tragiskt
rohypnol

men är nu tid för nya tag
för DÄR SKA SKÅPET STÅ!
och bara mosa hatet
så kan jag till ljuset återgå

älska, gråta, sova
ja, DÄR SKA SKÅPET STÅ ja....... <3




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-21 13:04



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starka ord, som föder ännu starkare känsla
Mycket bra skrivet!
2015-10-21

  Teresia Ridell
Starka ord, som föder ännu starkare känsla
Mycket bra skrivet!
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl