Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att älska


Att älska fullt ut

Att älska fullt ut.
Att älska fullt ut.
Jag ser att jag gör det med dig.
För funktionens skull, är du du.
Du vill ha mer mat, klappar och jakt.
På vilket annat sätt, kan jag hjälpa dig, än att ge dig allt det där?




Bunden vers av Mim
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-21 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim