Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du tömt pungen ?

En gång för flera år sedan

hejdades jag av en arbetskamrat

som yttrade:

Vad du ser glad ut !

Har du tömt pungen ?

 Tänk

vilken människokunskap

somliga besitter !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-21 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP