Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kysst av universum... 1


Reflektion

 

 

                     Från Universums mörka oändlighet
återspeglas själens djupa längtan,

                    dess glittrande ljus och mörka skuggor
leker tafatt i mina ögon,

                    i visshet om att det är dit den är på väg.

                                            Hem...

 

 

@EFM

 

 




Fri vers (Fri form) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 802 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-21 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP