Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på flygplanet på väg till Israel "Det heliga landet" och mitt första besök där


Ditt fördolda rike

 

Med öppna öron

vill jag lyssna till de ord

Du inte kunde förmedla

när Du vandrade här

 

Låt mig höra marken tala

stenarna ropa

medan daggen vattnar

förtorkat gräs i gryningen

 

Låt mig förundras

över nedtrampade stigar

Du nötte med Dina nakna fötter

tacksamt i tystnad jubla

när jag känner din blick vandra

längs mitt ansiktes livslinjer

 

Med glädje

ska Du låta mig se frukterna

som mognat till skörd

i Ditt fördolda rike

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-21 21:46



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Orden genomsyras av upplevelser du gjort genom att ha vandrat de stigar
2015-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Du väcker minnen till liv med din fina dikt...det ligger ett outforskat djup mellan raderna...
2015-10-23

  Linda CH VIP
Innerligt och mycket vackert!
2015-10-23

  Eva Helene VIP
Vackert och tänkvärt, fin bild därtill!
2015-10-23

    Dan Myrbeck
Mycket fint skaldat!

Det är smärtsamt att läget
där är så ofredligt.
2015-10-22

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit en berörande ton i texten!
2015-10-22

  Maria Sundelin VIP
En dikt som lämnar bilder i mitt huvud
Kramar
2015-10-21

  aol
Gillas bra berörande vackert skaldat,
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter