Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kysst av universum... 3


Gryning

 

 

 

I öster

en strimma

av ljus

solen

ser dagen gry

 

 

@EFM

 

 




Fri vers (Fri form) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 691 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-21 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP