Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döddansare

Dras till allt som är dött för att känna mig levande
Jag trivs med kontraster
Du frågar vad jag tänker på när väggarna krymper och allting snurrar


Men sådana tankar kan man inte säga högt,
min mun vågar inte forma orden
min kropp orkar inte bära orden.


Dras till allt som kan döda mig för att känna mig levande
Jag drivs av kontrasterna i livet.







Fri vers av Bara.jag
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-22 12:36



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Kändes utmattande för mig att leva med i kontrasterna genom denna och påminner mig om att jag själv trivs bäst när jag äntligen landar mitt emellan ytterlighetera. Tack för påminnelsen.
2015-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag