Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg

Sorg varför denna sorg

Alla kommer vi att försvinna från denna värld
Men och från en massa människor
Smärtan är så stark så den känns i hela kroppen
Min mage,mina ben armar, brösten men mest i hjärtat.
Jag saknar dig så syster yster
Aldrig mer får vi föra våra samtal, aldrig mer skratta o gråta tillsammans. Livet blir tomt tills vi ses igen

Will see you aga. Älskar dig




Fri vers av MammaMia
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-22 23:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

MammaMia
MammaMia