Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte säga

Skrattar nervöst åt allt du säger och gungar huvudet åt vänster
Jag gör dig nervös med min jargong; förlåt
Jag gör mig själv nervös med, om det hjälper

Förlåt för att jag är en källa av paradoxer,
Förlåt för att jag är ambivalent och inte vet vad jag vill,
Jag säger en sak och menar en annan
Tänker en tredje
Tänker för mycket
Är
För dum, för smart, för ful, för snygg, för konstig men ack så ooriginell; för mycket & för mycket nobody och ingenting och allting och för mycket för och emot, eller kanske för lite

För snurrig?

Eller kanske för seriös?


Kan inte ens säga vad det är för fel på mig så jag antar att jag bara fortsätter vara fel ett tag till

Så förlåt för det antar jag

(Men samtidigt inte)




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-22 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek