Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpberget

jag:
dödsgudinna som bär solsystemet i mitt hår
springer över gråa ängar
med Elviras spöke

ni delar upp allting i diagram
häller över substanserna
räknar dagarna 
men
ingen blir bättre
här 

 

jag:
trasdocka
barbiedocka
leker med mig själv
fast i huvudet

jag:
en oformlig vit massa
om jag inte håller ihop mig själv med ett leende
så kommer jag gå sönder


vältrar mig ursinnigt
som Elvira när ambulanserna kom


 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-23 01:19



Bookmark and Share


  cilax VIP
vad bra!
2015-10-23

  Ola Rydberg
oj sorgligt och skört
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star