Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hiphop kultur http://mrhagman.blogg.se


MAGNETISM

hiphop kultur
har jag alltid dragits till
MAGNETISM av
musik, dans, poesi och konst

fyra element

djens beats, breakdance, mc´s och graff yo!

min kopp av te
älskar allt sånt
det sprider elden till den grad
att det räknas som brandbomb

hiphopens fyra element
dras jag till
MAGNETISM
som trotsar varenda kalla vind
till den grad
att jag med matta lättar från jorden
ALADDIN

MAGNETISM..........

så länge det finns Hip så finns det Hop <3




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-10-23 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl