Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Money money

Snart gäller ej Mårbackadollar,
men bankmännen är inga stollar,
för vår nya tjuga,
den heter duga,
Oss Astrid på sedeln förtrollar!




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 803 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-23 15:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
HÄRLIGT! gillart :)
2015-10-27

  limerick
Härlig limerick!
2015-10-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ok min vän
gott i gott i
i limericks-
skriveri kan
Du få till ett
ordtrolleri med
många gotter i!
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius