Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i september...snart är det fem år sen... Bild: Eget foto Musik: Katica Illenyi solo Irving Berlin - Always.mp3


Kartan

 

Minnena – livets karta

tidens hastiga språng

Där färden stormat och brusat

där lekar klingat av sång

 

Kartan med platser av lycka

dalar med doft av viol

Minnena omger mitt sinne

idag och igår som i fjol

 

Alltid tycks kartan mig föra

till tankar som minner om dig

Du var mig kär, oändligen nära

saknaden rister i mig

 

Tiden vi fick är borta

minnena allt som finns kvar

Åren tillsammans känns korta

minns hur du log hur du var

 

Ekot av saknad – en smärta

tomheten tynger mitt liv

Gömmer allt ljust i mitt hjärta

få sorgen att blekna – tar tid

 




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-23 18:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Enormt vackert :) kram
2015-10-27

    Dan Myrbeck
Synnerligen fint och vackert.
Bokmärker.
2015-10-27

  Maiah VIP
Underbar betraktelse över en tid, person som varit. Respektfullt, vemodigt blandat med mycket kärlek
2015-10-23

  walborg
Ljuset och kärleken lämnade han eller hon kvar på jorden åt Dig!
2015-10-23

  Maria Sundelin VIP
Känslosam
Kramar
2015-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och mycket berörande...
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter