Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekplatsen

En lekplats som inte har några barn som leker.
En ovanlig dag på lekplatsen.
Bilar är samlade, nåväl mer som vans.
De skymmer nästan lekplatsen, men jag ser ändå en man i gula arbetar/reflexkläder som kommunalarbetare kanske har.
Varför bara ett kanske?
Jo för reflexkläder kan vem som helst köpa, men den här mannen hade heldress Reflex. Det är inte så vanligt, och kommunalarbetarbilar har jag sett förr.
Ett plus ett, blir fortfarande två.




Bunden vers av Mim
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-23 19:48



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Vilken humor, skrattar mycket.
Hur se din reflexväst ut
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim