Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nagelklippt

Jag tror, att mina naglar kommer att sluta växa, när väl lacket kommer på.
De naglar som naglar sig fast haha, de naglar som är omålade går sönder, en efter en, tror jag, men inte vet.
Två naglar har hittills gått av, jag kan inte säga att de brutits av, det gjorde inte ens ont. Det är för att det är mjukt, Precis där; Precis där naglarna bryts av.
Det har förändrats, från att naglarna har varit helmjuka, och att det gjort ont tidigare och naglarna praktiskt taget brutits av, till att de bryts på rätt ställe.
Hur lång tid tar det?
Hur lång tid ska det ta?

Gå och klipp dem!




Bunden vers av Mim
Läst 172 gånger
Publicerad 2015-10-23 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim