Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hurra för herrarnas huggsexakalas, låt slavarna slava i fred utan LAS


Rötan

 

Sverige ruttnar inifrån
Av en bitter brun smörja
De som jagats hit av fruktan och sorg
När ska de slippa frukta och sörja?
Kränkningar, hatpropaganda
benämns 'yttrandefrihet'
'PK' ljuder hatarnas mantra,
numera ett fult epitet
De svaga vänds emot varandra
Medan kostymfickor fylls av andra
Hallå, märker ni inte det?




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-23 20:48



Bookmark and Share


    tramp
Du har så rätt situationen känns väldigt olustig just nu :-/ bra beskrivet !
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP