Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tåget redan har gått

I en gatlyktas brandgula sken
så sitter jag på en perrong.
Bänkskivan är hård som sten,
och mitt sinne grå som betong.

Jag tänker på det som har varit
- att jag aldrig vet vad jag vill.
Något säger att tåget har farit,
så jag sitter nog kvar ett tag till.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-23 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå