Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropet på revansch och hämnd

Du tyckte du hade gjort så mycket

Du hade varit så framgångsrik i livet

Men varför vände sig allt

och nu alla vänder sig från dig

Men du tänkte inte på att det du gjort

gått till överdrift och tagit fel vändning

Din självbild drev dig till att framstå

som den ofelbare och duktige

Men du tog inte hand om ditt inre,

dig själv eller någon annan

 

När du nu sitter här i din misär

så finns det ingen som kommer

till din hjälp

Nu när du nu  inte omges av

framgångens skimmer längre

så tittar du dig omkring

och tycker att livet  är orättvist

och att så många finns

som inte är värda att få

så mycket hjälp av alla slag,

och som du inte får.

Självkänslan försvann

och självhatet blev så stort

att du måste avreagera dig

och låta hatet gå ut över andra




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-23 22:20



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En dag hinner livet ikapp en och man får stå till svars för sina skulder. Men texten associerar jag till allt våld i samhället och dessa ungdomar som hatar och förstör för andra
2015-10-24

    frun
I thought of everything
the russian people did,
so I went to another country
there no russians live,
too many fools, to little brains
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP