Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du är kocken


Jag litar på
litar på
att jag får fart igen

känner tillit
vågar stanna upp

Livet går i 140
jag vet

men

Mjukt leder mig livet rätt

En dag kanske jag känner
du borde hunnit

jaja... men vem hinner allt?

Livet är ett smörgåsbord
och du är kocken




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-23 23:26



Bookmark and Share


  aol
Javisst är man kocken i sitt liv
2015-10-24

  KYREUS of Sweden
Recept
för
mersmak.
2015-10-24

  Magica VIP
Tänkvärd.
2015-10-24

  walborg
Fin hyllning till Livet
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP