Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tvära kast

Du talar till mig men lyssnar inte på min röst
med tvära kast faller mina ord mot din rygg
med tvära kast biter jag mig fast i din hals
med tvära kast mellan vrede och passion

Kärlek

som jag inte törs tolka, som jag inte råder över

- Nej, jag vet inget om kärlek

jag skulle springa för livet medan det ännu
har kvar sina gränser, men upprepar skyddslös

- Jag vet ingenting om kärlek





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-15 14:10



Bookmark and Share


  Nanna X
Hoppas få se den i antologin :-)
2015-11-15

  Tillbringaren VIP
Vacker. Talar till mig. Tack för läsning
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP