Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nageln i genomskärning


Svaren på Nagelklippt

Så var det klippt igen. Ett uttryck, inte bokstavligt talat. Min nagel bröts av på ett ställe, på andra handen dock, men mina växande naglar blir färre, precis som jag förutspått.
Så här började det; Kände en stor klump ovanför; (Vad heter nagelns anatomiska delar? Man får minnas att naglar är döda ....) Ovanför, Ja där nageln övergår till att ha ett vitt band och bli vit.
Det hade kunnat göra ont, kanske den här gången, på den handen, även om jag inte skulle tro det, om nagelbiten hade fått falla av naturligt.
Drog försiktigt av sista biten, genom att naturligt nageln gå emot något föremål, bara litegrann, bit för bit. Vinkeln på sista biten kunde man dra av, och det gjorde inte ont.




Bunden vers av Mim
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-10-24 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim