Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lång fin berättelse


Kattzeli Kattseli

Jag går ut.
Katten följer efter mig.
Han hade kunnat säga;

(Med en lite stöddig röst)
- Jag skulle ändå gå åt det här hållet!

Med andra ord går jag hans håll, kanske hans ärende?

Men hans blinkande ögon, kan jag inte komma ifrån.
Han blinkar mot mig, med båda ögonen (inomhus)
Han trivs.
Så tar han , och bara flörtar med ena ögat mot mig.
Inbillar man sig, vad som är ett medvetet beteende ifrån kattens sida, eller är det verkligen som det ser ut?
Att när Katten använder båda ögonen, en mix av att visa sig själv och sin ägare , att han trivs?
Och att när bara ena ögat används till att flörta med, så är det så medvetet mot ägarens håll. Flirt Flirt, Blink Blink.
Ni får ursäkta att jag inte vet hur man stavar flörta /Flirta, samma sak, Förstår ni?
Inomhus, Utomhus, samma sammanhang , under två tillfällen, På samma dag!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mim
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-24 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim