Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinder för att ge

Händer förbundna med diskhandskar.
Ben som vill klappa katten.
Katten som vill ha mat.

Och en känsla.
En känsla av att katten når mitt innersta.
Min själ. Där den stryker sig mot mig.




Bunden vers av Mim
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-10-24 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim