Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innebörden av din skygghet

 

Hur långt jag än sträcker mig

når jag aldrig din smekning

hur mycket jag än talar

kommer jag aldrig att höras

i din närvaro

 

jag gömmer orden bakom skratten

och förstår aldrig innebörden

av din skygghet.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-24 18:18



Bookmark and Share


    Lars J
Vilken bra dikt! med igenkänning hos mig bokmärks den :-)
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP