Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självgodhetens strapats

Med rätta frisyren på sned
märkeskläder och deodorant
Ansiktsuttryck lagom vred
Lagom massunik och ignorant

Går jag över gator och torg
Skolboksexemplets perfektion
Bakom solglasögonens borg
Höjer jag min röst och tar ton

Jag är ytligheten personifierad
blott förpackning utan innehåll
Av masspsykosen Indoktrinerad
utom habitatet har jag ingen koll

Men jag kräver ändå min plats
ty hörs jag ej försvinner jag
Hör min självgodhetsstrapats
kliv undan för min morgondag




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-24 22:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De politiskt korrekta är alltid självgoda.
I synnerhet liberaler, vänsterpartister och syndikalister.
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP