Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal förtvivlan

Inre förtvivlan
bubblar upp till ytan
jag är försvarslös
den får komma
och försvinna,
kroppen blir
helt matt..





Fri vers (Fri form) av Shifra
Läst 195 gånger
Publicerad 2015-10-24 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra