Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elakt barn...

Jag var elak,
grymt elak
mot en stackars katt,
när jag var
en liten flicka.
Den stackars katten
fick allt det som jag fick
men inte kunde stå emot,
stackars, stackars
lilla katt.
Förlåt mig!




Fri vers (Fri form) av Shifra
Läst 194 gånger
Publicerad 2015-10-24 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra