Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan som liten spermie

Redan som liten spermie

var människan

tävlingsinriktad

för att komma först

till det gyllene ägget




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-25 10:17



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Tack för kul kommentar o applåd :)
2015-10-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst var det så! Kul text, med tanke bakom.
2015-10-25

  Valter Örn VIP
Ja Tack min skapare Tack för härlig kommentar o applåd :)
2015-10-25

  StinaJ VIP
Ja och det är verkligen tur, för här sitter du och jag nu fulla av liv och ger av oss själva. Fint bra !
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP